Features

Download

Online

Gallery

Blog

  Index  | Recent Threads  | List Attachments  | Search
 Welcome Guest  |  Register  |  Login
Login Name  Password
 

Sweet Home 3D Forum



No member browsing this thread
Thread Status: Active
Total posts in this thread: 124
Posts: 124   Pages: 13   [ Previous Page | 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ]
[ Jump to Last Post ]
Post new Thread
Author
Previous Thread This topic has been viewed 35494 times and has 123 replies Next Thread
Puybaret
Expert
Member's Avatar

France
Joined: Nov 7, 2005
Post Count: 7152
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Re: YafaRay rendering plug-in

Thanks Cecilia for your nice test + the music, and sorry for the stupid bug I left in the version 1.3 of the plug-in.
----------------------------------------
Emmanuel Puybaret, Sweet Home 3D developer
[Jul 31, 2020, 1:02:57 PM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message    Hidden to Guest [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
Xiste
Advanced Member
Member's Avatar

Norway
Joined: Apr 18, 2014
Post Count: 188
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Re: YafaRay rendering plug-in

@Puybaret: I confirm that this works. Thank you for your efforts!

@Ceciliabr: Catchy music! ... and an awesome rendering.
[Jul 31, 2020, 3:13:17 PM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
GhyslainB
Newbie




Joined: Jul 20, 2020
Post Count: 6
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Re: YafaRay rendering plug-in

Not sure if the question is more for Emmanuel @Puybaret or for @enkonyito, but here it goes: I've tried to use Yafaray (version 1.3.2) with the PhotoVideoRendering plugin (version 2.0) to render a series of images. When I click start in the plugin window, nothing seems to happen, but the console fills in with the now familiar Boost library error messages (copied below). There seems to be a reference to tmp files in ~/Library/Application Support... would this be something on my end or a bug similar to the previous one affecting the plugin? Thanks!

Exception in thread "pool-14-thread-1" java.lang.UnsatisfiedLinkError: /Users/Ghyslain/Library/Application Support/eTeks/Sweet Home 3D/work/6400-53cf3a27-5558-44aa-8227-8989291c3488/dll3844500745242148772tmp/libyafaray_v3_core.dylib: dlopen(/Users/Ghyslain/Library/Application Support/eTeks/Sweet Home 3D/work/6400-53cf3a27-5558-44aa-8227-8989291c3488/dll3844500745242148772tmp/libyafaray_v3_core.dylib, 1): Library not loaded: /usr/local/opt/boost/lib/libboost_system.dylib
Referenced from: /Users/Ghyslain/Library/Application Support/eTeks/Sweet Home 3D/work/6400-53cf3a27-5558-44aa-8227-8989291c3488/dll3844500745242148772tmp/libyafaray_v3_core.dylib
Reason: image not found
at java.lang.ClassLoader$NativeLibrary.load(Native Method)
at java.lang.ClassLoader.loadLibrary0(ClassLoader.java:1941)
at java.lang.ClassLoader.loadLibrary(ClassLoader.java:1824)
at java.lang.Runtime.load0(Runtime.java:809)
at java.lang.System.load(System.java:1086)
at com.eteks.sweethome3d.plugin.yafarayrendering.YafarayRenderer.loadDLLs(YafarayRenderer.java:272)
at com.eteks.sweethome3d.plugin.yafarayrendering.YafarayRenderer.<clinit>(YafarayRenderer.java:156)
at sh3dPlugin.AdvancedPhotoPanel.computePhoto(AdvancedPhotoPanel.java:960)
at sh3dPlugin.AdvancedPhotoPanel.access$23(AdvancedPhotoPanel.java:938)
at sh3dPlugin.AdvancedPhotoPanel$20.run(AdvancedPhotoPanel.java:929)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1149)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:624)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:748)
Exception in thread "pool-15-thread-1" java.lang.NoClassDefFoundError: Could not initialize class com.eteks.sweethome3d.plugin.yafarayrendering.YafarayRenderer
at sh3dPlugin.AdvancedPhotoPanel.computePhoto(AdvancedPhotoPanel.java:960)
at sh3dPlugin.AdvancedPhotoPanel.access$23(AdvancedPhotoPanel.java:938)
at sh3dPlugin.AdvancedPhotoPanel$20.run(AdvancedPhotoPanel.java:929)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1149)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:624)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:748)

[...]
And so on and so forth.

[Aug 2, 2020, 10:26:38 AM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
enkonyito
Advanced Member
Member's Avatar


Joined: May 28, 2015
Post Count: 482
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Re: YafaRay rendering plug-in

Not sure if the question is more for Emmanuel @Puybaret or for @enkonyito, but here it goes: I've tried to use Yafaray (version 1.3.2) with the PhotoVideoRendering plugin (version 2.0) to render a series of images.

GhyslainB, try this version of the PhotoVideoRendering plug-in.
[Aug 2, 2020, 1:05:57 PM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
Posts: 124   Pages: 13   [ Previous Page | 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ]
[ Jump to Last Post ]
Show Printable Version of Thread  Post new Thread

    Get Sweet Home 3D at SourceForge.net. Fast, secure and Free Open Source software downloads
   
© Copyright 2006-2020 eTeks - All rights reserved