Download

Online

Gallery

Blog

  Index  | Recent Threads  | List Attachments  | Search
 Welcome Guest  |  Register  |  Login
Login Name  Password
 

Sweet Home 3D Forum



No member browsing this thread
Thread Status: Active
Total posts in this thread: 22
Posts: 22   Pages: 3   [ Previous Page | 1 2 3 | Next Page ]
[ Jump to Last Post ]
Post new Thread
Author
Previous Thread This topic has been viewed 8430 times and has 21 replies Next Thread
Puybaret
Expert
Member's Avatar

France
Joined: Nov 7, 2005
Post Count: 7260
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Re: Rendering problem

Your timezone / longitude values aren't homogeneous. At 11 AM in Taipei, it's dawn at a longitude/latitude set in Europe, and the result is correct for these parameters.
----------------------------------------
Emmanuel Puybaret, Sweet Home 3D developer
----------------------------------------
[Edit 1 times, last edit by Puybaret at Sep 30, 2011, 3:47:46 PM]
[Sep 29, 2011, 10:21:02 AM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message    Hidden to Guest [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
quickmic
Member




Joined: Feb 11, 2011
Post Count: 26
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Re: Rendering problem

I also have render problems. Some pixel-error can be seen... Here:

https://rms-systems.homelinux.net/download/Transfer/Pic.jpg
[Sep 30, 2011, 2:32:58 PM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message    Hidden to Guest [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
hansmex
Advanced Member
Member's Avatar

Netherlands
Joined: Sep 26, 2009
Post Count: 3484
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Re: Rendering problem

Quickmic,

Can you use a TRUSTED website to host your images?
Firefox refuses to open it.

Hans
----------------------------------------
Dual boot - AMD FX6300 6-core, 16GB ram
Windows 10 Pro, SH3D 6.2 with 8 GB memory allowance
Ubuntu 18.04, SH3D 6.2 with 2 GB memory allowance
[Sep 30, 2011, 3:23:21 PM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message    Hidden to Guest [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
quickmic
Member




Joined: Feb 11, 2011
Post Count: 26
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Re: Rendering problem

I don't wanna pay für an official cerificat but you can ignore the warnings... Else use this:
http://www.megaupload.com/?d=G05R2AW0
[Sep 30, 2011, 3:27:51 PM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message    Hidden to Guest [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
hansmex
Advanced Member
Member's Avatar

Netherlands
Joined: Sep 26, 2009
Post Count: 3484
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Re: Rendering problem

You may want to have a look at www.mediafire.com ....

But even with the black spots, it's a VERY nice image!
----------------------------------------
Dual boot - AMD FX6300 6-core, 16GB ram
Windows 10 Pro, SH3D 6.2 with 8 GB memory allowance
Ubuntu 18.04, SH3D 6.2 with 2 GB memory allowance
----------------------------------------
[Edit 1 times, last edit by hansmex at Sep 30, 2011, 4:39:01 PM]
[Sep 30, 2011, 4:36:39 PM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message    Hidden to Guest [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
devilbliss
Newbie




Joined: Sep 20, 2011
Post Count: 16
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Re: Rendering problem

Ah ok emmanuel, thanks! Sorry for overlooking the timezone values, im not familiar with those. But its really cool that you've incorporated the timezone values in rendering photos in the program.
[Oct 1, 2011, 2:26:06 AM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
devilbliss
Newbie




Joined: Sep 20, 2011
Post Count: 16
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Re: Rendering problem

Nice quickmic! where did you get the wooden planks that you used for your room? thanks!
[Oct 1, 2011, 2:35:38 AM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
Puybaret
Expert
Member's Avatar

France
Joined: Nov 7, 2005
Post Count: 7260
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Re: Rendering problem

Sorry for overlooking the timezone values, im not familiar with those.
It's an other reason why you should choose the default photo rendering dialog of Sweet Home 3D v 3. It uses some code able to best guest your longitude/latitude for your default time zone, but the older Advanced rendering plugin doesn't use it (and I don't think I will update this plug-in).
----------------------------------------
Emmanuel Puybaret, Sweet Home 3D developer
[Oct 1, 2011, 8:33:14 AM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message    Hidden to Guest [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
quickmic
Member




Joined: Feb 11, 2011
Post Count: 26
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Re: Rendering problem

Nice quickmic! where did you get the wooden planks that you used for your room? thanks!


Thats just normal textures. I loaded picture templates from the Web and modified them. The Trick is, that you must make sure that the Textures don't have borders if they are merged. -> If you found a nice picture, modify it by mirroring in any directions. Here are some of mine.

[Note from moderator: removed link to quickmic's textures library since he's not sure they can be redistributed]
----------------------------------------
[Edit 1 times, last edit by Puybaret at Oct 1, 2011, 10:22:28 PM]
[Oct 1, 2011, 6:41:20 PM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message    Hidden to Guest [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
Puybaret
Expert
Member's Avatar

France
Joined: Nov 7, 2005
Post Count: 7260
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Re: Rendering problem

quickmic, I don't want to be boring and appreciate your will to share your findings, but did you check you have the right to redistribute these images before posting them?
----------------------------------------
Emmanuel Puybaret, Sweet Home 3D developer
[Oct 1, 2011, 6:56:10 PM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message    Hidden to Guest [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
Posts: 22   Pages: 3   [ Previous Page | 1 2 3 | Next Page ]
[ Jump to Last Post ]
Show Printable Version of Thread  Post new Thread

    Get Sweet Home 3D at SourceForge.net. Fast, secure and Free Open Source software downloads
   
© Copyright 2006-2020 eTeks - All rights reserved